Veiligheid

Met de grootste zorg worden de speenkoorden, speelringen, wagenspanners en wagenhangers gemaakt. Voor het opsturen worden ze uitvoerig getest. Toch wil ik u vragen om regelmatig (na ieder gebruik) te controleren op loszittende delen. Een speenkoord, wagenspanner en wagenhanger zijn geen speelgoed en deze mogen enkel onder toezicht gebruikt worden. Ze zijn ook niet gemaakt om op te bijten en mogen dus niet in de mond gestopt worden. Gebruik ook de speelring enkel onder toezicht. Deze producten mogen niet gebruikt worden bij het slapen! In dit geval verwijs ik u door naar het gebruik van een speenlabel. Deze kunt u op de site terugvinden. 

Merk je toch op dat er iets stuk is dan mag het product niet verder worden gebruikt. Deze handgemaakte producten bevatten kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Contacteer ons zo snel mogelijk zodanig dat we de speenkoord zo snel mogelijk kunnen herstellen.


Lief Gerief is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor een veilig gebruik. Gebruik is geheel op eigen risico. Voor de veiligheid mag de speenkoord maar een maximaal aantal centimeters zijn (NEN- norm 12586).