Levering en levertermijn

Leveringstermijn

Al onze producten worden met de hand gemaakt door mezelf en dat vraagt tijd. Daarom vraag ik jou om jouw bestelling OP TIJD te plaatsen. Met liefde gemaakt, vraagt tijd. Hou rekening met een levertermijn van +- 2 weken.

Zit er druk achter jou bestelling? Noteer het dan bij opmerkingen of neem contact op. Ik bekijk dan of ik in mijn planning kan schuiven.

Nabestelling

Wanneer een product in nabestelling is wil dit zeggen dat deze niet in voorraad is maar wel bijbesteld wordt. De levertermijn kan daardoor langer zijn. U mag altijd contacteren met vragen over de levertermijn.

Verzending

Bij het plaatsen van jouw bestelling krijg je een bevestigingsmail. Wanneer het pakje verzonden is zal je een track & trace code ontvangen. Opgelet! Deze kan in SPAM terecht komen.

Onze pakjes worden in België verzonden met Bpost. Naar je thuisadres en komt op €6,30.

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt met een leuke attentie. Graag dat tikkeltje meer? Duidt bij afrekenen de optie cadeauverpakking aan.

Retourneren

Onze producten worden op maat gemaakt volgens jouw wensen. Hierdoor is het niet mogelijk om deze producten in te ruilen of te retourneren. Bij betaling ga je akkoord met onze voorwaarden.

Controleer steeds de tekst die je doorgeeft op schrijffouten. Dit is op eigen verantwoordelijkheid.