Over LiefGerief

Lief Gerief bedrukt en personaliseert bijna alles zoals jij dat wenst. Denk maar aan T-shirts, sweaters, tassen, sleutelhangers, lampenkapjes, rompers, slabbetjes, babydekens, koffertjes, fluohesjes, knuffeldoekjes,… Zie je iets naar je zin maar wil je het graag in een ander kleur, lettertype,… Wij passen het heel graag voor je aan. Heb je zelf een idee of wil je iets anders laten bedrukken? Neem contact op en dan zoeken we samen naar iets leuks.

Daarnaast maken we ook stickers waarmee je een artikel zelf kunt bedrukken. Denk maar aan figuur of naamstickers voor drankflessen, boterhamdozen, helmen, fietsjes, stoelen, autostickers,…

Naast het bedrukken hebben we ook een groot aantal handgemaakte en gepersonaliseerde producten. Speenkoorden, sleutelhangers, wagenspanners, armbandjes, rieten tassen,…

Alle producten worden met de grootste zorg gemaakt, maar soms wordt het assortiment aangevuld en soms gaat er iets weg. Dit laatste kan je terug vinden in de koopjes.

Met andere woorden wij maken unieke geschenkjes om te geven of te houden!

We proberen de website steeds op to date te houden maar inspiratie kan je ook op doen op instagram en facebook. Vraag zeker naar de mogelijkheden om jouw uniek cadeau samen te stellen.

Nog niet overtuigd? We maken graag een ontwerp voor jou.