Over LiefGerief

Welkom! Ik ben blij dat je de weg naar Lief Gerief gevonden hebt!

Ik ben Erin, mama van Juul. Getrouwd met de liefste papa van Juul.

Lief Gerief is een webshop met leuke originele en handgemaakte kwalitatieve producten en is voornamelijk gericht op baby’s, kleine kindjes en mama’s. Maar daarnaast kan je ook nog producten vinden voor de hele familie.

Mede door mama te worden is mijn liefde voor de spulletjes die ik hier verkoop ontstaan. Ik ben gepassioneerd voor unieke, handgemaakte producten. Alles gaat vanaf het begin tot het einde door mijn vingers met aandacht voor detail, zodat jij zeker weet dat je iets krijgt dat uniek en speciaal is. Ben je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde trui, een unieke tas of een warme muts voor jezelf of als cadeau, Ik heb voor elk wat wils.

Mijn hoofd is vaak een explosie van nieuwe ideeën, de webshop wordt constant vernieuwd met nieuwe producten. Maar! Ik werk niet met vaste standaard producten, ik hou van een zot idee of een speciaal verzoekje. Unieke spullen met een sterke boodschap en deze mooi verpakt. Ik heb al heel wat mooie projecten met vaak mooie verhalen mogen uitwerken. Zo dankbaar hiervoor!

Dus wees welkom! Welkom bij Lief Gerief!

Vind je niet wat je zoekt of heb je een vraag? Neem contact op met mij!